Hetimi për “I fuqishmi” ka përfunduar, së shpejti aktakuza

Desk
By Desk March 5, 2020 21:21

Hetimi për “I fuqishmi” ka përfunduar, së shpejti aktakuza

Hetimi për rastin “I fuqishmi”, në të cilin njëri nga të dyshuarit është ligjvënësi i VMRO-DPMNE-së, Antonio Milloshoski, ka përfunduar – akuzat priten së shpejti, përcjell FLAKA.

Çështja u hap nga PSP, dhe së fundmi prokurorja Fatime Fetai ishte në krye të përfundimit të çështjes. “I fuqishmi” mbulon edhe 13 persona të tjerë dhe çështja ka të bëjë me shitjen e pronave shtetërore dhe pronave komunale me një ndikim nga një pozicion i pushtetit.

Prokuroria për TV 24 informon se tani brenda 15 ditësh të dyshuarit së pari kanë qasje në prova dhe propozojnë provat e tyre.

Pastaj, prokuroria duhet të vendosë për aktakuzën brenda një muaji, pas së cilës do të dijë nëse të gjithë 13 të dyshuarit do të mbulohen nga aktakuza. FLAKA

Desk
By Desk March 5, 2020 21:21