Holanda ratifikoi Protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut në NATO

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka November 12, 2019 19:18

Holanda ratifikoi Protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut në NATO

Senati holandez pasdite e ratifikoi Protokollin për aderimin e Maqedonisë së Veriut në NATO.

Lajmin e beri te ditur ministri i Punëve të Jashtme Nikolla Dimitrov permes nje postimi ne rrjetet sociale.

Pas marrjes së dritës së gjelbër nga Holanda, Protokollin për në NATO do të duhet ta ratifikojnë edhe Franca dhe Spanja pas çka vendi edhe formalisht do të bëhet anëtarja e 30-të e plotfuqishme e Aleancës.

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka November 12, 2019 19:18