Latest News From

Shtëpia ime

Planifikoni të shitni banesën apo shtëpinë?

Planifikoni të shitni banesën apo shtëpinë?

Gjëra të caktuara ulin çmimin e pasurisë së paluajtshme Michael Roland, drejtor i një kompanie që shet bojëra muri në internet, na ka zbuluar dhjetë nuancat që i largojnë më

Ja disa mënyra për të gjetur kohë për fitnes

Ja disa mënyra për të gjetur kohë për fitnes

Shumë i zënë për t´u stërvitur? Nuk besojmë. E vërteta: Të gjesh kohë për te lëvizur është plotësisht nën kontrollin tuaj. Justifikimi më i zakonshëm për të mos u stërvitur?

Arsyeja e vërtetë pse aeroplanët kanë dritare – dhe nuk është ajo që mendoni

Arsyeja e vërtetë pse aeroplanët kanë dritare – dhe nuk është ajo që mendoni

Ekspertët kanë zbuluar pse aeroplanët me të vërtetë kanë dritare në kabinë – dhe nuk është ashtu siç mendoni. Ndërsa pasagjerët shpesh rezervojnë ulësen e dritares për të pasur pamjet

Flaka Media Group