Honda tërheq mbi 220 mijë automjete nga Kina

Desk
By Desk 13 Gusht, 2019 22:37

Honda tërheq mbi 220 mijë automjete nga Kina

Partneri kinez i kompanisë japoneze të automjeteve Honda, Guangzhou Automobile Group (GAC Group), njoftoi se ka tërhequr mbi 220 mijë automjete për shkak të defektit në sistemin e motorit.

Autoriteti Kinez i Rregullimit të Tregut njoftoi se GAC Group, ka tërhequr 222.674 automjete për shkak të defektit në pajisjet e ftohjet që gjendet në sistemin e motorit.

Operacioni për tërheqje do të fillojë më 30 gusht dhe përfshin modelin “Accord Sedan” i prodhuar mes 25 korrik 2017 dhe 7 gusht 2019.

Kompania njoftoi se pjesët me defekt do të ndërrohen pa pagesë.

Desk
By Desk 13 Gusht, 2019 22:37