Hoteli i pabesueshëm që u ndërtua me dorë për 36 vite

Desk
By Desk April 17, 2020 22:47

Hoteli i pabesueshëm që u ndërtua me dorë për 36 vite

Ky hotel i mrekullueshëm i ndërtuar rrëzë një kodre është një nga destinacionet më unikale turistike që keni parë ndonjëherë dhe mund të konsiderohet si një destinacion kryesor për t’u vizituar kur rregullat e karantinës të hiqen.

Ai ka një projektim që ndryshon në të gjitha drejtimet dhe nuk mund të gjesh asnjë linjë të përsëritur brenda tij.

Hoteli quhet “Casapueblo” dhe ndodhet në Punta del Este në Uruguaji. Ai është ndërtuar nga artisti Carlos Paez Vilaro dhe disa peshkatarë vendas, të cilëve iu deshën 36 vite punime, që janë bërë të gjitha me dorë.

 

 

 

 

 

Desk
By Desk April 17, 2020 22:47