Hotelierët nuk duan lirshëm të përdoret marihuan në Ohër dhe Strugë

Desk
By Desk 6 Prill, 2019 20:40

Hotelierët nuk duan lirshëm të përdoret marihuan në Ohër dhe Strugë

Shoqata e hotelierëve arriti në përfundimin se nuk është e pranueshme që të provohet legalizimi i përdorimit të lirë të marihuanës në rajonin e Ohrit dhe Strugës, në mënyrë që të rrisë qarkullimin në turizëm, përcjell FLAKA.

“Në fund të takimit ne krijuam sollëm vendim që nuk është shumë i dëshirueshëm për rajonin e Ohrit-Strugës apo për rajonet e tjera. Ne mendojmë se momenti nuk është i pjekur për këtë dhe se ne duhet të zgjidhim përparësitë e tjera”, tha Krste Bllazhevski, një nga anëtarët e shoqatës, për TV Sitel.

Prej aty, ata besojnë se do të humbnin më shumë se sa do të merrnin me liberalizimin e përdoruesve të kanabisit në qendrat turistike. FLAKA

Desk
By Desk 6 Prill, 2019 20:40