Hoxha: Do të qeverisim me Të Majtën, vetëm nëse pranon rrugën e eurointegrimeve

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 9 Nëntor, 2021 23:19

Hoxha: Do të qeverisim me Të Majtën, vetëm nëse pranon rrugën e eurointegrimeve

Arjanit Hoxha në një intervistë për emisionin “Programi 200”, tha se ata do të jenë në koalicion me Të Majtën, vetëm nëse ata respektojnë rrugën e eurointegrimeve, siç është Marrëveshja e Prespës, Marrëveshja e Ohrit, bisedimet me Bullgarinë etj.

Për sa i përket koalicionit me Alternativën, ai tha se ka më shumë gjëra që i bashkojnë sesa i ndajnë me ta. Hoxha tha se interesi i tyre i përbashkët është dërgimi i BDI-së në opozitë, prandaj kjo i bashkon më shumë se kurrë.

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 9 Nëntor, 2021 23:19

09
Dhj
Ndërtimi i objektit të poliklinikës rajonale Saraj prej 1.600 m2 ka përfunduar edhe atë një...
09
Dhj
Furnizimi i subvencionuar me energji elektrike përmes shitjes së EMV Shitje filloi nga 1 dhjetori...
09
Dhj
East Gate Mall njofton blerësit dhe konsumatorët se kontrollet e sigurisë nga institucionet kompetente kanë...
09
Dhj
Në rrjetet sociale po qarkullon një foto nga Kabineti i kryediplomatit Bujar Osmani. Agjenda e...