Hoxha: Do të vazhdojë bashkëpunimi me ASh-AAA-në

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 11 Nëntor, 2021 13:38

Hoxha: Do të vazhdojë bashkëpunimi me ASh-AAA-në

Sekretari i përgjithshëm i Lëvizjes Besa, Arjanit Hoxha teksa ka komentuar veprimin e deputetit Kastriot Rexhepi për mosmarrje pjesë në seancën e sotme për mosbesimin e Qeverisë “Zaev 2”, ka folur edhe për veprimet e mëtutjeshme të Besës.

Ka njoftuar se bashkëpunimi me koalicionin opozitar Aleanca për Shqiptarët dhe Alternativa do të vazhdojë.

“Ecim në rrugën tonë të shenjtë për ta mposhtur ZULLUMIN! Çdokush individualisht do përgjigjet për veprimet e veta, ndërsa Lëvizja BESA vazhdon rrugëtimin politik. Bashkëpunimi opozitar me ASH-AAA do vazhdojë deri në rrënimin e fundit të këtij regjimi”, shkroi mes tjerash Hoxha në Facebook, transmeton TV21.

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 11 Nëntor, 2021 13:38

09
Dhj
Personat e interesuar juridikë apo fizikë mund të instalojnë pa leje termocentrale fotovoltaike në shtëpit...
09
Dhj
Nuk është krijuar asnjë infrastrukturë për vendosjen e taksimit progresiv, ndërsa edhe administrata tatimore nuk është...
09
Dhj
Pas Shqipërisë me 69% për qind e që radhitet më keq në rajon, shteti i...
09
Dhj
“Vitin e ardhshëm, afër tregut të gjelbër do të ketë parking në kate. Pritet të...