Hoxha: Kjo mazhorancë duhet të vazhdojë qeverisjen, zgjedhjet e parakohshme janë të gabuar

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 1 Nëntor, 2021 19:59

Hoxha: Kjo mazhorancë duhet të vazhdojë qeverisjen, zgjedhjet e parakohshme janë të gabuar

Ministri i Bujqësisë dhe njëherazi edhe sekretar i Lëvizjes Besa, Arianit Hoxha, pas takimit me aleatët qeveritarë, tha se zgjedhjet e parakohshme parlamentare do të ishin të gabuara.

Ai tha se kjo mazhorancë ka marrë një mandat të qartë për të vazhduar qeverisjen 4-vjeçare. Sipas Hoxhës, shkuarja në zgjedhje të parakohshme në këtë moment do të ishte një katastrofë për vendin. Ai e cilësoi të nxituar prononcimin e kryeministrit Zaev për dorëheqje, pa u konsultuar më herët me partitë e koalicionit.

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 1 Nëntor, 2021 19:59

09
Dhj
Personat e interesuar juridikë apo fizikë mund të instalojnë pa leje termocentrale fotovoltaike në shtëpit...
09
Dhj
Nuk është krijuar asnjë infrastrukturë për vendosjen e taksimit progresiv, ndërsa edhe administrata tatimore nuk është...
09
Dhj
Pas Shqipërisë me 69% për qind e që radhitet më keq në rajon, shteti i...
09
Dhj
“Vitin e ardhshëm, afër tregut të gjelbër do të ketë parking në kate. Pritet të...