Hoxha: Në qeveri nuk jemi trajtuar njësoj si BDI-ja

Redaksia
By Redaksia 9 Nëntor, 2021 22:28

Hoxha: Në qeveri nuk jemi trajtuar njësoj si BDI-ja

Sekretari i Lëvizjes Besa, Arianit Hoxha, duke folur për emisionin “Programi 200”, tha se një vit e gjysmë që janë në qeveri me LSDM-në dhe me BDI-në, ata janë trajtuar ndryshe nga BDI-ja.

Ai tha se ka qenë shumë e vështirë të qeverisni me BDI-në. Sipas tij, gjatë gjithë kohës ka pasur obstruksione nga BDI-ja, pastaj sikur mos mjaftonte kjo, edhe problemi me Zhelinën.

Redaksia
By Redaksia 9 Nëntor, 2021 22:28