Hoxha: Zhelina mund të prish një Qeveri

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 4 Nëntor, 2021 21:24

Hoxha: Zhelina mund të prish një Qeveri

Ministri i Bujqësis, Arianit Hoxha ka kërcënuar me prishje të qeveris nëse vihet në diskutim rezultati zgjedhor në Komunën e Zhelinës.

“Zhelina që ka lind një parti (si Lëvizjen BESA), mund të bëhet edhe Zhelinë që prish një Qeveri!
#SharraNëGozhdë , ka shkruar Hoxha.

BDI, respektivisht kandidati për Zhelinën-Fatmir Izairi ka parashtruar ankesa dhe ka kērkuar përsëritjen e votimit në disa vendvotime.

Rezultati final i raundit te dyte ne Zheline ishte 5171 BESA dhe 5102 BDI.

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 4 Nëntor, 2021 21:24

09
Dhj
Pas relativizimit të zërave se Aleanca për Shqiptarët do të bëhet pjesë e qeverisë si...
09
Dhj
Në Ditën Ndërkombëtare të Luftës Kundër Korrupsionit, AlternAtivA edhe një herë e riafirmon përcaktimin e...
09
Dhj
Arben Taravari, u.d. Kryetar i ASH-së Përshëndes deklaratat e forta dhe hapat vendimtare të ndërmarra...
09
Dhj
Në Ditën Ndërkombëtare të Luftës Kundër Korrupsionit – 9 Dhjetori, zëvendësja e kryetarit të Qeverisë...