Huawei, 5.7 miliardë fitim në 2015

Huawei, 5.7 miliardë fitim në 2015

Rezultati financiar i Huawei është mjaft domethënës për 2015, me një rritje prej 33 % krahasuar me 2014.

Me një të ardhur neto prej 5.7 miliardë dollarë, Huawei konfirmohet me një rritje të konsiderueshme. Sipas zv. Presidentit të saj, Guo Ping, Huawei i detyrohet për rritjen e saj tregut të ICT-së.

“Gjatë tre apo pesë viteve të ardhshme do të përqëndrohemi në përmirësimin e lidhjes,në zhvillimin e sektorit vertikal dhe përcaktimin e aftësive të rrjetit”, ka thënë ai. Investimet e 10 viteve të fundit të Huawei janë në shifrën e 37 miliardë dollarëve.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Prill 5, 2016 08:08

REKLAMA

PARTNER