I bllokuan pensionin, 77 vjeçari nga Prilepi shtrihet në asfalt dhe bllokon rrugën | FOTO

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka April 6, 2020 22:36

I bllokuan pensionin, 77 vjeçari nga Prilepi shtrihet në asfalt dhe bllokon rrugën | FOTO

Drejtoria e të Hyrave Publike ia ka bllokuar xhirollogarinë 72 vjeçarit Jordan Nastevski nga një fshat i Prilepit, kurse ai në shenjë revolte është shtrirë në asfalt dhe e ka bllokuar rrugën, raporton Radio Kanal 77.

“Shtatë anëtarë të familjes e presin pensionin tim, kurse DHP ma ka bllokuar llogarinë. Si do të shkoj në shtëpi”, ka thënë Nastevski, i cili në shenjë revolte është shtrirë në asfalt afër komunës së Prilepit.

Ai ka thënë se llogaria i është bllokuar për një borxh të para 5 viteve, të cilin e ka mohuar. “Askujt nuk i kam borxh”, ka thënë Nastevski.

Foto:

 

 

 

 

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka April 6, 2020 22:36