“Iam Water Scardica” nga Tetova fiton çmimin evropian për shije dhe cilësi

“Iam Water Scardica” nga Tetova fiton çmimin evropian për shije dhe cilësi

Uji “Iam Water Scardica” Është vlerësuar me Superior Taste Award për vitin 2018 nga: Instituti Ndërkombëtar – International Taste & Quality Institute (iTQi)e & Quality Institute (iTQi) që është organizatë udhëheqëse botërore e SHIJES dhe CILËSISË. Çdo vit, një juri prej 140 Shefa dhe Somelier prestigjioze vlerësojnë ushqim dhe pije të konsumit nga më shumë se 135 vende.

Juria jep çmimin Taste Superior Award për produktet që takohen ose tejkalojnë pritjet. Kjo njohje gjerësisht e pranuar është bërë një garanci për shijen e shkëlqyer të produktit të certifikuar. Jemi krenar për këtë arritje sepse qëllimi jonë është Cilësia dhe shija natyrore e garantuar për shëndetin tuaj. #iamwaterscardica,#ujimëimirëitokëssonë
www.iamwater.mk

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 28 Maj, 2018 14:55

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.