Iku nga burgu, arrestohet në Maratonën e Lucernit

Redaksia
By Redaksia 6 Nëntor, 2021 23:17

Iku nga burgu, arrestohet në Maratonën e Lucernit

Një polic jashtë detyrës vuri re një të burgosur të arratisur duke parë maratonën e Lucernit gjatë fundjavës. 

Edhe polici ishte pjesë e spektatorëve, shkruajnë mediat zvicerane, përcjell albinfo.ch. 

Zyra kantonale Schwyz kuptoi se burri ishte arratisur nga një burg në Zug. 

Meqenëse ishte jashtë detyrës dhe jashtë juridiksionit të tij – ai thirri policinë e Lucernit. 

Burri u arrestua në stacionin e autobusit të Muzeut të Transportit. Ai është kthyer në burg ku do të vuajë pjesën e mbetur të dënimit prej 91 ditësh. 

Redaksia
By Redaksia 6 Nëntor, 2021 23:17