Imer Selmani në konventën promovuese të Pendarovskit: Stevo president i ardhshëm i vendit

Desk
By Desk 3 Prill, 2019 22:02

Imer Selmani në konventën promovuese të Pendarovskit: Stevo president i ardhshëm i vendit

Në Konventën promovuese të kandidatit për president mbështetur nga LSDM dhe BDI, Stevo Pendarovski, sonte në “Boris Trajkovski”, të pranishmive iu drejtua edhe ish kandidati për president në zgjedhjet presideciale të vitit 2009-të, Imer Selmani, përcjell FLAKA.

“Unë para dhjetë vitesh nisa konceptin për president i të gjithë qytetarëve të Maqedonisë, Stevo tani e vazhdon atë koncept për shtetë të barabarët për maqedonasit, shqiptarët, trurqit…I dashur Stevo ti ke mbështetjen tonë, ti je presidenti i ardhshëm i shtetit”, tha Selmani. FLAKA

Imer Selmani porosi shqiptarëve të Maqedonisë së Veriut se cilin kandidat duhet të votohet për president!

Posted by Realiteti Maqedonia e Veriut on Wednesday, April 3, 2019

Desk
By Desk 3 Prill, 2019 22:02