Instagram mund ta largoi shifrën që tregon sa pëlqime ka marrë një foto

Desk
By Desk April 22, 2019 22:46

Instagram mund ta largoi shifrën që tregon sa pëlqime ka marrë një foto

Rrjeti social i famshëm për shpërndarjen e fotografive, mund të largojë një prej opsioneve më të rëndësishme të shërbimit – pëlqimet.

Jane Mancun Wong ka siguruar faktet, që teston se si po testohet një sistem i ri, që e fshehë shifrën e pëlqimeve që një fotografi ka grumbulluar.

Në materialin e siguruar, shihet se një fotografi është pëlqyer nga një emër i caktuar, si dhe ‘disa të tjerë’ teksa nuk tregohet shifra e saktë.

“Duam që ndjekësit e juaj, të fokusohen në përmbajtjen e asaj që shpërndani, jo në numrin e pëlqimeve” thuhet në një deklaratë të Instagram.

Sipas të njëjtës deklaratë, thuhet se pëlqimet do t’i shohë vetëm ai që e ka postuar fotografinë.

Sipas zyrtarëve të rrjetit social, ky sistem nuk është duke u testuar për momentin, por se gjatë tërë kohës po punohet që të largohet presioni gjatë eksplorimit të Instgramit, që gjithçka të jetë sa më argëtuese.

Desk
By Desk April 22, 2019 22:46