Institucionet shtetërore vazhdojnë të rekrutojnë gazetarë, ja kush është e fundit

Desk
By Desk October 29, 2020 21:11

Institucionet shtetërore vazhdojnë të rekrutojnë gazetarë, ja kush është e fundit

Gazetarja Katerina Geteva e cila punonte në TV Alfa do të jetë zëdhënësja e re e Ministrit të Shëndetësisë, Venko Filipçe, mësoi jo zyrtarisht Focus, përcjell FLAKA.

Deri më tani, as Geteva dhe as Ministria e Shëndetësisë nuk konfirmojnë ose mohojnë informacionin. Ata vetëm thonë se nesër do të ketë një njoftim zyrtar nga Ministria e Shëndetësisë.

Geteva më parë ka punuar për TV A1.

Përveç Getevës, gazetarë të tjerë nga televizionet janë gjithashtu zëdhënës në ministri, Goce Andreevski nga programi i mëngjesit i Telma dhe Aleksandar Vidinovski. FLAKA

Desk
By Desk October 29, 2020 21:11