Intensifikim i komunikimit për të kapërcyer mosmarrëveshjet me Sofjen

Desk
By Desk October 24, 2020 20:49

Intensifikim i komunikimit për të kapërcyer mosmarrëveshjet me Sofjen

Komunikim i intensifikuar me Sofjen këto ditë për të gjetur një zgjidhje të mosmarrëveshjes me Bullgarinë, pas dërgimit të memorandumit shpjegues bullgar në vendet anëtare të Bashkimit Evropian, në të cilën kontestohet gjuha maqedonase dhe kombi maqedonas, përcjell FLAKA.

Kryeministri Zoran Zaev, i cili së shpejti po niset për në Sofje për një takim me homologun e tij bullgar Bojko Borisov, tha dje me rastin e 23 tetorit – Ditës së Luftës Revolucionare Maqedonase se lufta e revolucionarëve maqedonas nuk ishte kurrë e motivuar për territore ose dominim të disa të tjerët, por për sundimin e parimeve të drejtësisë, përgjegjësisë dhe barazisë dhe se kurrë nuk u kthye në të kaluarën, por në të ardhmen. FLAKA

Desk
By Desk October 24, 2020 20:49