Interi, dhuron 1 milion maska në Lombardi

Desk
By Desk April 16, 2020 19:59

Interi, dhuron 1 milion maska në Lombardi

Skuadra e Interit kanë dhënë një tjetër kontribut në luftën kundër pandemisë “Covid-19”. Kuqezinjët dhe ‘Suning International’ kanë dhuruar 1 milion maska mbrojtëse për autoritetet lokale në Itali, derisa ata po luftojnë me “Covid-19,”.

Virusi ka goditur fuqishëm regjionin e Lombardisë, përfshirë qytetin e Milanos, ku ka bazën edhe skuadra e Interit.

‘Nerazzurri’ deri tani kanë dhuruar edhe donacione të tjera, përfshirë ato të 100 mijë euro një herë, si dhe 658 mijë eurove të tjera + 300 mijë maska dhe mjete tjera mjekësore.

Sot ata kanë bërë një tjetër ndihmë të madhe për autoritetet italiane, duke dhënë edhe 1 milion maska.

Desk
By Desk April 16, 2020 19:59