Intermezzo, Mavrova kjo perlë në rajonin malor të Maqedonisë Perëndimore

Intermezzo, Mavrova kjo perlë në rajonin malor të Maqedonisë Perëndimore

Mavrova është një fshat dhe vendpushim turistik në rajonin malor të Maqedonisë perëndimore. Ai është i vendosur në Komunën e Mavrovës dhe Radostushës.

Mavrova është një destinacion për turistët gjatë gjithë vitit për shkak të qendrës së saj të skijimit, parkut kombëtar dhe liqenit.

Produksioni i Agjencisë së lajmeve Flaka u sjell intermezzo nga liqeni i Mavrovës. Shikim të këndshëm.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 13 Tetor, 2019 10:45

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.