Ky lypës është një mashtrues i madh

Ky lypës është një mashtrues i madh

“Ky person është maqedonas, ka veturë, ka shtëpi të mirë, para, disa vetura. Ai ka rrahur një nënë tetovare sa që e humbi vetëdijen derisa arritëm ta shpëtojmë. Ky lypës nuk meriton lëmoshë nga shqiptarët”.

Ky denoncim është bërë nga Kujtim Qaili nga Likova. Ai këtë koment me këtë fotografi e ka shpërnda në profilin e tij në Facebook dhe apelon që ky informacion të shpëndahet sa më shumë.

Rasti u denoncua edhe nga një banor i Tetovës.

Në komentin e tij banori i Tetovës shkruhet: “Ky person frekuenton edhe qytetin e Gostivarit, Kumanovës etj”.

Mbetet të nderuar lexues Ju vetë të gjykoni sesi do të veproni kur ta takoni këtë person. Të gjitha gjërta e lartshkruara janë denoncime që kanë bërë vetë qytetarët dhe nuk mbajnë qëndrimin e redaksisë sonë. FLAKA

Abedin Bilalli
nga Abedin Bilalli 11 Maj, 2017 21:13

REKLAMA