Investimet kapitale, prononcohet Sugarveski

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka May 16, 2019 22:04

Investimet kapitale, prononcohet Sugarveski

Ministri i Transportit dhe Postë-Telekomunikacionit, Goran Sugarevski, tha në se për shkak të perceptimit të keq që publiku faj për investimet ka edhe te qeveria. Këto komente ai i bëri sonte në emisionin “Top Tema” në Tv Telma, përcjell FLAKA.

“Për perceptimin e keq, unë do të jem i sinqertë, sigurisht që ka një faj në ne, por pohoj se nuk ka frenim të vetëdijshëm. Aktualisht janë duke u rindërtuar mbi 30 rrugë. Ju do të thoni se kjo është vetëm një rindërtim, por këto janë rrugë që nuk janë rindërtuar për 50 vjet. 40 ujësjellës bënë vetëm Ministria. Ndoshta ne nuk kemi prezantuar mjaftueshëm, por është duke u punuar”, tha Sugarevski. FLAKA

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka May 16, 2019 22:04