Ismaili: Nënshkrimi im qëndron aty derisa ta konfirmojnë ose ta tërheqin organet e partisë

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 7 Nëntor, 2021 14:02

Ismaili: Nënshkrimi im qëndron  aty derisa ta konfirmojnë ose ta tërheqin organet e partisë

Deputeti i koalicionit të Alternativës dhe Aleancës për Shqiptarë Hysni Ismaili konfirmon se ai ka nënshkruar për rrëzimin e qeverisë dhe se nënshkrimi i tij qëndron.

“E jap këtë prononcim në lidhje me thashethemet që dolën dje nëpër media të ndryshme në lidhje me përcaktimin tim rreth nënshkrimit për shumicën e re parlamentare.

Nënshkrimi im qëndron aty derisa ta konfirmojnë ose ta tërheqin organet e partisë, duke nisur prej degës sime, deri te Kryetari, Kryesia Qendrore e Kuvendi Qendror, si organi më i larte i partisë sime “Alternativa”. Këtë vendim e kam marrë si detyrim politik, moral, njerëzor dhe demokratik ndaj votuesve dhe miqve të mi”, shkruan Ismaili në Facebook.

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 7 Nëntor, 2021 14:02

28
Nën
Pasi sot Shkupi u bllokua nga dhjetëra autobusë urbanë të dy shoqatave transportuese private, si...
28
Nën
Kur e mora përgjegjësinë e kryeministrit para 10 muajsh, haptas u thashë të gjithëve: qëllimi...
28
Nën
Ministri për shoqëri informatike dhe administratë, Admirim Aliti mori pjesë në ngjarjen publike në temën:...
28
Nën
Rektori i Universitetit ka shkruar një postim pas reagimeve të shumta në rrjetet sociale, pasi...