Ismet Jonuzi për Ali Ahmetin: Misionar!

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 25 Shtator, 2022 17:43

Ismet Jonuzi për Ali Ahmetin: Misionar!

Ish gazetari dhe profesori universitarë, Ismet Jonuzi nëpërmes një shkrimi në rrjetet sociale ka reaguar pas deklaratës së Ahmetit se ai është një misionarë dhe jo thjeshtë funksionarë.

Jonuzi ka thënë se misioni i Ahmetit është shumë i rëndësishëm. Ai mes tjerash ka shtuar se misioni i kreut të BDI-së është mission historik.

“Roli që ka dikush a diçka në një fushë të caktuar të jetës shoqërore, shkalla e pjesmarrjes dhe ndikimit në një veprimtari shoqërore; detyrë. Mision i lartë (i madh, i rëndësishëm). Mision historik”, ka shkruar Jonuzi, i cili pas këtyre fjalëve kishte vendosur foton e të parit të BDI-së, Ali Ahmeti me uniformën e UÇK-së.

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 25 Shtator, 2022 17:43

01
Dhj
Sonte në “Rruga drejt”, në Alsat M, në studio me gazetarën Fatlume Dervishi, në pjesën...
01
Dhj
Të gjitha kontrollet kryhen pas raportimeve për bomba dhe përfundimisht konfirmohet konstatimi ynë fillestar –...
01
Dhj
Opozita nuk duhet të kushtëzoj ndryshimet kushtetuese në situate kur vendi ndodhet para sfidave të...