Ismet Sylejmani: Udhëheqësi i Popullit Shqiptar Ali Ahmeti, e ka krah të djathtë Artan Grubin!

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 25 Shtator, 2022 18:18 Updated

Ismet Sylejmani: Udhëheqësi i Popullit Shqiptar Ali Ahmeti, e ka krah të djathtë Artan Grubin!

Ismet Sylejmani i njohur si miku i afërt i Al Ahmetit dhe që i ka bashkuar kauza në LPK e luftën çlirimtare në UÇ-Kombëtare e UÇ-Kosovës, vazhdimisht ka shkruar për Ali Ahmetin në relacion me Artan Grubin, zëvendëskryeministër i parë dhe ministër në Ministrinë për Sistemin Politik dhe Marrëdhënie Ndërmjet Bashkësive.

Flaka ua sjell këto botime të veprimtarit Ismet Sylejmani në pesë vazhdime:

UDHËHEQËSI I POPULLIT SHQIPTAR ALI AHMETI, E KA KRAH TË DJATHTË ARTAN GRUBIN

Vizitë historike!

Te Zëvendës Kryeministri i parë i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut i nderuari Artan Grubi!

Knaqesia ime ishte e madhe sepse po vizitoja një njeri të madh e të veçantë, te i cili shoh besnikun e shokut e mikut tim të madh Ali Ahmeti!

Udhëheqësi i popullut shqiptar Ali Ahmeti, Artan Grubin e ka krahun e djathtë të Tij!

Artan Grubi është jo vetëm besniku i Ali Ahmetit, por edhe njeriu me funksione kyqe në Parti BDI e në Qeveri!

Artan Grubi, po dëshmon me vepra e fitore të mëdha përkrah Liderit të madh shqiptar Ali Ahmeti, se është organizator i madh e politikan e diplomat i shkelqyer!

Faleminderit për mikpritjen i dashur dhe shumë i nderuar shok e mik Artan Grubi!

Të gjithë ata që e duan dhe e perkrahin pa rezervë shokun, bashkëveprimtarin e bashkluftëtarin tim Ali Ahmeti, unë i dua shumë dhe i kam shokë e miq të mëdhenj!

Artan Grubi është në ballë të kolonës, jo vetëm për mua, por për të gjithë ata që e duan me gjithë zemer e shpirtë Ali Ahmetin!

Artan Grubi në BDI, në Qeveri e në të gjithë sektorët dhe rrathët politiko-organizativ në Maqedoninë e Veriut, pas Udhëheqësit të popullit shqiptar Ali Ahmetit e Kryetarit të Parlamentit të Maqedonisë së Veriut të nderuarit Talat Xhaferi, është figura me e angazhuar dhe më produktive!

I dashur Artan, edhe njëherë faleminderit për mikpritjen!

Më shumë respekt,

Ismet Sylejmani,

Prishtinë, 30 Shtator 2021

Pjesa 1, vazhdon.

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 25 Shtator, 2022 18:18 Updated

01
Dhj
Sonte në “Rruga drejt”, në Alsat M, në studio me gazetarën Fatlume Dervishi, në pjesën...
01
Dhj
Të gjitha kontrollet kryhen pas raportimeve për bomba dhe përfundimisht konfirmohet konstatimi ynë fillestar –...
01
Dhj
Opozita nuk duhet të kushtëzoj ndryshimet kushtetuese në situate kur vendi ndodhet para sfidave të...