Ivanov: VMRO-DPMNE në autostradën evropiane të Maqedonisë sillet si rrëshqitje dheu

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 16 Shtator, 2022 21:23

Ivanov: VMRO-DPMNE në autostradën evropiane të Maqedonisë sillet si rrëshqitje dheu

Analisti politik Zoran Ivanov në emisionin “Argument Plus” në Tv 24 tha se vetë referendumi nuk do të kalojë, por do të ishte mirë të animohet anëtarësia dhe opinioni se jemi të kërcënuar, përcjell FLAKA.

“Për mua është legjitime, ka mjete dhe metoda të tjera. Qeveria mban përgjegjësinë më të madhe, por nga opozita kërkohet bashkëpunim. VMRO-DPMNE në autostradën evropiane sillet si rrëshqitje në atë rrugë, si pengesë. Edhe sikur të kishte kaluar referendumi, nuk do të kishte sukses. Kemi harruar proceset e stuhishme dhe na presin lëvizje joproduktive”, tha Ivanov. FLAKA

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 16 Shtator, 2022 21:23