Ja kush është “treshja” më e ndotur sonte

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka November 11, 2019 22:08

Ja kush është “treshja” më e ndotur sonte

Kumanovarët sonte thithin ajrin më të ndotur në vend, përcjell FLAKA.

Tetova, Kumanova dhe Strumica sonte kanë ajër shumë të ndotur, e cila mund të konfirmohet edhe nga stacionet matëse të Ministrisë së Ambientit.

Notje të lartë kanë edhe disa pjesë të Shkupit, kurse qytetet tjera janë me ndotje mesatare, të ulët ose shumë të ulët. Pa ndotje thuajse nuk ka asnjë qytet.

142 PM në 100 mikrogram ka në Kumanovë, 86 në Tetovë dhe 1000 në Strumicë.

Në korniza botërore, në air visual sonte Shkupi është qyteti i 26-të më i ndotur në botë. FLAKA

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka November 11, 2019 22:08