Ja nënshkruesit e dokumentit që kërkojnë rrëzimin e qeverisë | DOKUMENTE

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 9 Nëntor, 2021 13:14 Updated

Ja nënshkruesit e dokumentit që kërkojnë rrëzimin e qeverisë | DOKUMENTE

 Të enjten në orën 11:00 do të fillojë seanca për votimin e besimit të Qeverisë. Disa media në gjuhën maqedonase kanë publikuar dokumentin, ku janë të nënshkruar 61 deputetë, të cilët kërkojnë që kjo qeveri të bie.

Në dokumentin e publikuar janë nënshkruar 61 deputetët, të partive: VMRO-DPMNE, Aleanca për Shqiptarët, Alternativa, Lëvizja Besa dhe “E Majta”.

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 9 Nëntor, 2021 13:14 Updated