Ja sa para janë donuar për fushatën e Blerim Rekës

Desk
By Desk 13 Prill, 2019 13:52

Ja sa para janë donuar për fushatën e Blerim Rekës

Të ardhurat totale për fushatën zgjedhore të kandidatit presidencial, Blerim Reka, për periudhën prej 26 marsit deri më 10 prill, arrijnë në 1,104,500 denarë ose të paktën 18,000 euro, sipas raportit financiar të paraqitur në Komisionin Shtetëror Zgjedhor.

Sipas raportit, asnjë person fizik nuk ka dhuruar para për fushatën zgjedhore të Rekës. Donatorët në fushatë janë Besa dhe A/A Tetovë.

Desk
By Desk 13 Prill, 2019 13:52