Ja si duket Marina amerikane gjatë natës

Ja si duket Marina amerikane gjatë natës

Marina amerikane është forca dominuese në oqeanet e botës. Duke ndihmuar për të mbajtur të hapura rrugët tregtare në det, lufta ndaj piraterisë, dhe misionet humanitare, janë të gjitha pjesë përbërëse e detyrave të Marinës amerikane, përveç rolit të saj ushtarak.

Këto përgjegjësi të mëdha kërkojnë nga anëtarët e Marinës që të jenë gjithmonë të gatshëm për të vepruar.

“Businessinsider” ka publikuar disa foto fantastike të Marinës amerikane të kapura gjatë operacione të zhvilluara gjatë natës.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Maj 6, 2016 22:36

REKLAMA