Ja si u shërua Arben Agolli

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka April 9, 2020 22:33

Ja si u shërua Arben Agolli

Doktori i shëruar nga Dibra, Arben Agoli, për TV 21, sqaroi se ai arriti të mund virusin korona me qetësi dhe terapi, përcjell FLAKA.

“Unë e pranova atë lajm me shumë qetësi. Nuk u frikësova aspak dhe mendërisht fillova të përgatitem për atë që do të vijë, dhe kjo është 14 ditë izolim në shtëpi dhe i nënshtrohet terapisë që më rekomanduan nga kolegët e Klinikës së Sëmundjeve Infektive”, tha Agoli.

Ai thotë se një ekip i tërë prej dy mjekësh dhe tre infermierësh u infektuan nga një familje që erdhën në spital, anëtarët e së cilës më vonë dolën se ishin pozitivë me Covid 19. FLAKA

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka April 9, 2020 22:33