Jabollçishtë e Epërme: Gruaja rreh tre burra

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 1 Nëntor, 2021 21:53

Jabollçishtë e Epërme: Gruaja rreh tre burra

Një grua nga fshati Jabollçishtë e Epërme ka rrahur tre burra me shkop, përcjell FLAKA.

L.Z. (44) dje është përleshur me tre persona në shtëpinë e tyre. 49-vjeçari S.Z. rastin e ka raportuar në polici, dhe ka deklaruar se përveç tij, gruaja kishte sulmuar edhe H.Z.(35) dhe S.Z. (71).

“Pas dokumentimit të plotë të rastit do të dorëzohet raport përkatës”, njofton MPB. FLAKA

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 1 Nëntor, 2021 21:53

Marketing Politik - Çmimore

Presidenciale | Parlamentare