Janeva hodhi poshtë kërkesën për largimin e Fetait dhe Bubevskit nga lënda “Titanik 3”

Janeva hodhi poshtë kërkesën për largimin e Fetait dhe Bubevskit nga lënda “Titanik 3”

Prokurorja Speciale, Katica Janeva ka hedhur poshtë kërkesën e avokatit për rastin “Titanik 3”, Elenko Millanov për largimin e prokurorëve Fatime Fetai dhe Gavrill Bubevski, nga rasti “Titani 3”.
Gjatë seancës së sotme gjyqësore avokati Millanov, kërkesën për largimin e Fetait dhe Bibevskit e arsyetoi me përplasjen mes prokurorëve në fjalë dhe kryeprokurores Katica Janeva.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 19 Gusht, 2019 15:19

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.