Janushev: Anëtar nga tre parti kalojnë në VMRO-DPMNE

Janushev: Anëtar nga tre parti kalojnë në VMRO-DPMNE

Igor Janushev, sekretari i përgjithshëm i VMRO-DPMNE, njoftoi sot se anëtarët dhe zyrtarët e VMRO – Partisë Popullore dhe të Bashkuar për Maqedoninë po bashkohen në partinë kryesore të opozitës, si dhe partnerin e koalicionit MAAK, përcjell FLAKA.

Partia thotë se kjo është mënyra për të bashkuar anëtarësinë përpara zgjedhjeve të shpallura të vitit të ardhshëm, dhe anëtarët e partive të tjera kanë konfirmuar se është koha për të bashkuar të drejtën për t’u kthyer në vlerat konservatore.

“Deri kohët e fundit, disa nga këta anëtarë kishin marrë pjesë në qeveri, por në ditët e sotme të zhgënjyer ata kanë vendosur të bashkohen me ne,” u tha Janushev mediave. FLAKA

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 9 Tetor, 2019 21:13

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.