Japoni, një gaforre shitet për 44.000 dollarë

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 8 Nëntor, 2021 23:26

Japoni, një gaforre shitet për 44.000 dollarë

Gaforrja u kap në Detin e Japonisë, në portin Kanazawa, njoftoi transmetuesi publik NHK.

Një gaforre e dëborës, e cila ishte në ankand në provincën japoneze Isikawa, është shitur për 44.000 dollarë.

Gaforrja u kap në Detin e Japonisë, në portin Kanazawa, njoftoi transmetuesi publik NHK.

Në ankand, gaforrja me peshë 1,5 kilogram dhe me gjerësi prej 14,5 centimetrash u shit për 5 milionë jenë (44.000 dollarë).

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 8 Nëntor, 2021 23:26

28
Nën
Pasi sot Shkupi u bllokua nga dhjetëra autobusë urbanë të dy shoqatave transportuese private, si...
28
Nën
Kur e mora përgjegjësinë e kryeministrit para 10 muajsh, haptas u thashë të gjithëve: qëllimi...
28
Nën
Ministri për shoqëri informatike dhe administratë, Admirim Aliti mori pjesë në ngjarjen publike në temën:...
28
Nën
Rektori i Universitetit ka shkruar një postim pas reagimeve të shumta në rrjetet sociale, pasi...