“Java botërore e fëmijëve, Merko mirëpret fëmijët dhe pjesë të stafit të çerdhes “Dielli”

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka 9 Tetor, 2019 14:31

“Java botërore e fëmijëve, Merko mirëpret fëmijët dhe pjesë të stafit të çerdhes “Dielli”

Në kuadër të javës botërore të fëmijëve , sot pjesë e fëmijëtve dhe stafit të çerdhes “Dielli” vizituan Komunën e Strugës dhe realizuan takim me Kryetarin Ramiz Merko.

Fëmijët kishin përgatitur letra në shishe ku kishin shkruar të drejtat e fëmijëvetë të cilat ua ndanë punëtorëve të administratës komunale dhe kryetarit Merko.

Kryetari Merko i priti me shumë kënaqësi si dhuratat ashtu edhe këngët e vogëlushëve dhe uroi që të jenë të dëgjueshëm dhe shembullor dhe të ndërtojnë një të ardhme më të mirë.” – zyra për marrëdhënie me publikun, Komuna e Strugës.

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka 9 Tetor, 2019 14:31