Jep dorëheqje Kryetari i Tetovës, Bilall Kasami

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 1 Prill, 2022 09:13

Jep dorëheqje Kryetari i Tetovës, Bilall Kasami

Lajmi i fundit vjen nga komuna e Tetovës. Siç informohemi nga burime brenda administratës komunale, mbrëmë ka dhënë dorëheqje kryetari i Komunës së Tetovës, Bilall Kasami, njofton Flaka

Arsyhet e dorëheqjes nuk bëhen publike, por burimet tona jozyrtare flasin që dorëhqeja ka ardhur për shkak të borxhit të trashëguar dhe pamundësisë për të arritur deri te realizimi i premtimeve elektorale.

Presioni i publikut për të mbajtur premtimet dhe pamundësia për të realiuar ato, ka bërë që Kasami të njofton dorëheqjen. Dorëheqja është dhënë pak minuta pas orës 12 të natës, me datë 1 Prill.

Po të mos ishte aprilili lajmi do të ishte i besueshëm, por për shkak të ditës së rrenave lajmi rezulton të jetë Fake News konform ditës ndërkombëtare të rrenave 🙂 Aprilililiiii.

Ndjesë kryetarit të Tetovës, Bilall Kasami për shënjestrim në ditën e rrenave. Flaka

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 1 Prill, 2022 09:13