Johnny Depp dhe Jeff Beck ripërpunojnë klasikën ‘Isolation’ të John Lennon

Desk
By Desk April 17, 2020 22:58

Johnny Depp dhe Jeff Beck ripërpunojnë klasikën ‘Isolation’ të John Lennon

Ky është bashkëpunimi i parë i dyshes të cilët në të ardhmen priten të sjellin më shumë bashkëpunime.

Johhny Depp dhe kitaristi Jeff Beck kanë publikuar këngën ‘Isolation’ të cilën e kanë lansuar në Youtube.

Dyshja kanë punuar prapa skënës për vite me radhë dhe ky është vetëm fillimi i këtij tandemi, pasi ata premtojnë se në të ardhmen do sjellin edhe disa bashkëpunime.

“Shpresojmë që të ju ndihmojë të kaloni këtë kohë dhe të rezistoni në këtë moment izolimi së bashku”, ka thënë Depp.

Desk
By Desk April 17, 2020 22:58