Jon Batiste befason me 11 nominime në Grammy 2022

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 24 Nëntor, 2021 22:45

Jon Batiste befason me 11 nominime në Grammy 2022

Kanë qenë surprizë nominimet për çmimin Grammy 2022. Muzikanti, pianisti dhe kompozitori amerikan, Jon Batiste, triumfon me njëmbëdhjetë nominime, duke përfshirë albumin e vitit me “We Are” dhe rekordin e vitit me “Freedom”.

Artisti është gjithashtu i nominuar për disa zhanre të tjera, duke përfshirë R&B, xhaz, muzikë amerikane, klasike dhe video muzikore.

Në vendin e dytë, janë Justin Bieber, Doja Cat dhe H.E.R. me nga tetë nominime secili dhe në të tretin Billie Eilish dhe Olivia Rodrigo me shtatë.

Surprizë edhe për The Weekend, i cili mori tri nominime, pavarësisht se deklaroi se nuk do të merrte më pjesë pas akuzave për korrupsion ndaj Recording Academy, organizatës që organizon çmimet Grammy.

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 24 Nëntor, 2021 22:45