Jovanovska: Mund të ndodhë që Zaevi të japë dorëheqje, dhe pastaj sërish të marrë mandatin

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 2 Nëntor, 2021 22:44

Jovanovska: Mund të ndodhë që Zaevi të japë dorëheqje, dhe pastaj sërish të marrë mandatin

T&S

Vendimi i Zaevit është joracional dhe Maqedonia me këtë nuk fiton asgjë. Kështu vlerëson gazetarja Sllobodanka Jovanovska në emisionin e sotëm “200“në Alsat. Sipas saj, një nga opsionet do ishte që Zaev ta dorëzojë dorëheqjen, por përsëri të fitojë mandatin të qëndrojë në pozitë.

“Është fakt se ai shumë shpesh jep dorëheqje. Deri tani disa herë ka dhënë dorëheqje. Por mendoj se vendimi i tij është joracional dhe mendoj se Maqedonia nuk fiton asgjë nëse zaev tërhiqet në këtë moment. Ai mandatin e fitoi para pak kohësh…mendoj se një nga opsionet do ishte që Zaev të japë dorëheqje, por përsëri ta fitojë mandatin dhe të mbetet në pozitë”, thotë Jovanovska.

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 2 Nëntor, 2021 22:44