Joveski: Nuk ka rrezik për “bombat”, por ka për të punësuarit në PSP

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka November 5, 2019 22:44

Joveski: Nuk ka rrezik për “bombat”, por ka për të punësuarit në PSP

Dy fatura të papaguara për energjinë elektrike, ujin, ngrohjen qendrore dhe dy pagat e papaguara i kanë trembur të punësuarit në ish-Prokurorinë Speciale. Ata kanë frikë si për veten e tyre, ashtu edhe për fatin e bisedave të përgjuara, objekteve dhe provave të gjetura në ndërtesën e PSP, shkruan Telma, përcjell FLAKA.

Prokurori i Shtetit Lubomir Jovevski, i cili po merr përsipër prokurorët në ndjekjen e tij për Telma, thotë se nuk ka asnjë rrezik për lëndëtt, por ka për të punësuarit në PSP.

Disa prej tyre njoftojnë se nëse rryma ndalet do të ndalet edhe video mbikqyrja, dhe siguria e materialeve do të rrezikohet. Nga ana tjetër, ata kanë qenë pa sigurime shëndetësore dhe paga për dy muaj.

“Nuk do të lejojmë që siguria e materialeve të rrezikohet. Do të gjendet një zgjidhje për faturat e papaguara. Problemi është se punonjësit e PSP nuk kanë njeri që të nënshkruajnë paga dhe tani ata nuk kanë as sigurim shëndetësor”, tha Joveski. FLAKA

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka November 5, 2019 22:44