Jovevski: Prokuroria po heton pasuri të tjera të paluajtshme në çështjen “Parcelat në Vodno”

Desk
By Desk October 27, 2020 20:54

Jovevski: Prokuroria po heton pasuri të tjera të paluajtshme në çështjen “Parcelat në Vodno”

Prokurori Publik Lubomir Jovevski në 24 analiza theksoi se ato raste janë të vjetruara dhe beson se prokuroria po ndërmerr të gjitha masat për të siguruar gjykimin. Veprat kriminale nga të cilat u formua çështja “Target-Fortresa” nuk rrezikojnë të përshkallëzohen, përcjell FLAKA.

“Ne nuk mund dhe nuk duhet të propozojmë tani që afati i parashkrimit të zgjatet. Në këto raste, prokuroria dhe gjykatat duhet të bëjnë gjithçka për të parandaluar mashtrimet procedurale nga palët që duan që procedura të shtyhet”, tha Jovevski.

Lidhur me hetimin e ngastrave në Vodno, Jovevski theksoi se ai nuk do të paraqesë shumë detaje në interes të hetimit dhe tha se prokuroria ka informacione për pasuritë e tjera të paluajtshme.

“Prokuroria po ndërmerr veprime për të krijuar prova të atyre pronave dhe këto ngastra janë ngrirë, që do të thotë se tjetërsimi dhe asgjësimi i tyre është i ndaluar. Kjo i referohet pasurive të patundshme në Shkup. Prokuroria po heton rrethana të tjera në lidhje me këtë rast dhe ne do të shohim se cilat fakte dhe të dhëna do të merren gjatë procedurës hetimore”, tha Jovevski. FLAKA

Desk
By Desk October 27, 2020 20:54