Justin Bieber shet të drejtat e muzikës për mbi 200 milionë euro

Redaksia
By Redaksia 24 Janar, 2023 20:39

<strong>Justin Bieber shet të drejtat e muzikës për mbi 200 milionë euro</strong>

Justin Bieber ka shitur të gjitha të drejtat e tij muzikore për Hipgnosis për më shumë se 200 milionë euro.

Sipas kompanisë britanike, Bieber është artisti i parë i brezit të tij që e mbyll një marrëveshje kaq të madhe, transmeton Indeksonline.

Me marrëveshjen, Hipgnosis mund të përdor 290 këngë, seriale, reklama dhe filma të tij.

Kjo është marrëveshja më e madhe për Hipgnosis deri më sot./Indeksonline/

Redaksia
By Redaksia 24 Janar, 2023 20:39