Kafeja e parë e përbashkët e Rekës, Pendarovskit dhe Siljanovskës | VIDEO

Desk
By Desk 18 Prill, 2019 18:28

Kafeja e parë e përbashkët e Rekës, Pendarovskit dhe Siljanovskës | VIDEO

Kafeja e parë e përbashkët e Rekës, Pendarovskit dhe Siljanovskës.

Kafeja e parë e përbashkët e Rekës, Pendarovskit dhe Siljanovskës. Прво заедничко кафе соочување во ТВ21 на Сиљановска, Пендаровски и Река

Posted by TV21 on Thursday, April 18, 2019

Desk
By Desk 18 Prill, 2019 18:28