Kamioni “Mercedes” përfshihet nga flakët në rrugën e fshatit Kalishtë

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka October 29, 2019 14:20

Kamioni “Mercedes” përfshihet nga flakët në rrugën e fshatit Kalishtë

Dje rreth orës 17 e 20 minuta, në SPB – Tetovë është denoncuar zjarr në Mjetin ngarkues ,,Mercedes,, me targa të Gostivarit, të cilin e ka drejtuar 62-vjeçari A.M. nga fshati Zubovcë, i cili ka qenë duke lëvizur në rrugën lokale në drejtim të fshatit Kalishtë është kapluar nga zjarri, transmeton Gostivari Sot

Kamioni ka qenë i ngarkuar me ushqim për bagëti ,,Barr,, kurse me intrvenim të Ekipit teritorial të
zjarrfikësve të Gostivarit dhe me ndihmën e banorëve të fshatit Kalishtë, zjarri tërësisht është
lokalizuar.

Inspektim në vendin e ngjarjes ka kryer ekipi nga Stacioni policorë në Gostivar. Gostivari Sot

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka October 29, 2019 14:20