Kandidatin për President Blerim Reka në Saraj

Desk
By Desk 4 Prill, 2019 21:12

Sonte kandidati për president, Blerim Reka, i mbështetur nga opozita shqiptare, ASH dhe BESA, në tubimin e tij të radhës u ndal në Saraj, përcjell FLAKA.

Pos Rekës, fjalim mbajtën gjithashtu edhe Bilall Kasami dhe Ziadin Sela. FLAKA

Desk
By Desk 4 Prill, 2019 21:12