Kaosi i komunikacionit te Klinkat e shtetit do të zgjidhet me dy garazhe në kate

Desk
By Desk May 14, 2019 22:17

Kaosi i komunikacionit te Klinkat e shtetit do të zgjidhet me dy garazhe në kate

Në seancën e rregullt të Qeverisë, u miratua propozimi – vendimi për të filluar një procedurë për dhënien e një marrëveshje për themelimin e një partneriteti publik privat për ndërtimin e dy garazheve shumëkatëshe në Kompleksin e Klinikave “Nënë Tereza”, përcjell FLAKA.

Qëllimi i procedurës për dhënien e një kontrate publike-private për ndërtimin e dy garazheve shumëkatëshe në Kompleksin e Klinikave Nënë Tereza është financimi, dizajnimi, ndërtimi i objektit, përdorimi, menaxhimi dhe mirëmbajtja e objektit të ri për të përmbushur qëllimin e PPP-ve dhe duke ofruar shërbime cilësore. Me këtë model të PPP, partneri privat do të jetë përgjegjës për financimin e projektimit, financimin e performancës së ndërtimit, pajisjen e plotë, menaxhimin dhe mirëmbajtjen e dy garazheve të reja shumëkatëshe. FLAKA

Desk
By Desk May 14, 2019 22:17