Kapen policët duke marrë ryshfet: Paguani 500 euro gjobë ose na jepni 50 euro dhe ikni!

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 3 Gusht, 2022 21:05

Kapen policët duke marrë ryshfet: Paguani 500 euro gjobë ose na jepni 50 euro dhe ikni!

Tre policë do të marrin dënimin e duhur pasi kanë kërkuar ryshfet nga një burrë nga Shkupi, i cili menjëherë ka raportuar rastin në MPB, përcjell FLAKA.

“Me datë 02.08.2022 në ora 18:12 në Stacionin Policor Çair, B.B.(34) nga Shkupi ka raportuar se rreth orës 14:45 në rrugën “Brigada maqedono-kosovare” me veturën e tij “Opel Zafira”, në të cilën ai ishte me Z. M., u ndalua nga tre policë.

Sipas denoncimit, ata i kanë kërkuar dokumente dhe pasi ai u ka thënë se nuk i mban, e kanë njoftuar se duhet të paguajë një gjobë prej 500 eurosh dhe se do t’i konfiskohet automjeti dhe nëse nuk do të të paguajë një gjobë, duhet t’u japë 50 euro për të qerarsur ata. Siç është raportuar, ai u ka dhënë 2000 denarë, pas së cilës i kanë lënë të shkojnë.

Pas marrjes së masave, u konstatua se ata ishin efektivë të Stacionit të Policisë Shuto Orizar, të cilët ishin në shërbim, por nuk ndodheshin në vendet ku ishin caktuar. Për rastin është njoftuar Departamenti i Kontrollit të Brendshëm, Hetimeve Penale dhe Standardeve Profesionale pranë MPB-së dhe pas zbardhjes dhe dokumentimit të plotë të rastit do të dorëzohet raporti përkatës”, thuhet në njoftimin e MPB-së. FLAKA

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 3 Gusht, 2022 21:05