Kapet me marihuanë një i burgosur në burgun e Prilepit

Desk
By Desk 20 Prill, 2019 14:44

Kapet me marihuanë një i burgosur në burgun e Prilepit

Zyra e jashtme për punë kriminale në Prilep ka ngritur padi penale kundër B.S.(40) nga Shtipi për shkak të ekzistimit të dyshimeve për kryerjen e veprës penale “ prodhim i paautorizuar dhe lëshim në përdorim të drogave narkotike”, transmeton Almakos.

Me 18.12.2018 në Prilep, në burgun e Prilepit, gjatë kontrollit të një pako të dedikuar për të paditurin është gjetur dhe konfiskuar marihuanë.

Desk
By Desk 20 Prill, 2019 14:44